Min erfaring

Hvad jeg laver

Jeg besidder en bred palette af kompetencer indenfor forskellige aspekter af digital marketing. Her er der nogle eksempler på nogle af de arbejdsopgaver som jeg kan være behjælpelig med.

Digital marketing

Markedsføring via. Sociale medier, Google ads, E-mail marketing, SEO optimering, influencer marketing og andre platforme som i kunne have interesse i at komme ud på.

Website

Oprettelse og design af websites med fokus på UX, tracking og brandidentitet. Herefter opdatering, optimering og analyse af sitet og trafikken. Grafisk arbejde og SEO optimering.

Marketingkoordinator

Planlægning, udførelse og styring af forskellige marktingaktiviteter, events, messer ect. Kampagnekoordinering, budgetstyring, projektstyring og markedsundersøgelser.

Analyse & rapportering

Blandt andet dataindsamling, analyser, A/B-split teste og interviews. Analyse og rapportering af kampager, trafik, annonceeffekt ect. for at identificere optimeringsmuligheder og følge mål.

Kommunikation og branding

Udvikling af brandstartegier, optimering af kommunikationsformer og vedligeholdelse af brandidentitet. Samlet fokus på hvordan brandværdien er set udefra.

Copywriting & Content Creation

Skriftligt indhold og content til at engagere målgrupper og formidle budskaber. Dette kunne være billeder, videoer, tekster såsom blogs, artikler, reklamer ect.

Obliviate esport - Website case

Obliviate esport er en epsorts organisation, der har teams indenfor forskellige spil, afholder events og har en kæmpe passion for at konkurrerer indenfor gaming. 

Websitet er udviklet med WordPress, shoppen er oprettet med WooCommerce. Der har været fokus på design, branding og kommunikationsmetoder til målgruppen.

Obliviate esport er henvendt til gamere derfor er der blandt andet arbejdet udfra et mørkt webdesign, som er typisk foretrukket blandt gamere.

Min profil og cv